MACHINEBOUW

Welietech ontwikkelt en bouwt machines voor verschillende sectoren. Uw wensen staan centraal bij de ontwikkeling van uw machine.

FABRICAGE

Wij helpen u met de totale fabricage van uw machines. Van engineering en laswerk van het frame en plaatwerk tot assemblage en elektrische schakelkasten. De machines kunnen bij onze werkplaats worden gefabriceerd. Wij installeren de machines op locatie bij u, in binnen en buitenland.

VAN ONTWERP TOT PRODUCT 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn denken wij constant met u mee om het uiteindelijke product geheel aan uw wensen te laten voldoen. Wij hebben ook veel ervaring met het uitwerken van ontwerpen en bouwen van prototypes. Ook voor machines die aan hoge hygiënische standaarden moeten voldoen, zoals voor de food-industrie, hebben wij veel ervaring. Deze standaarden worden toegepast op zowel ontwerp als fabricage van de totale machine.

TOTALE ONTZORGING

Naast het ontwerpen en bouwen van machines leveren wij ook diensten die er voor zorgen dat uw machine optimaal gebruikt kan blijven worden.

Zo verzorgen wij het totaalplaatje:

N

Ontwerp met tekeningen

N

Constructiewerk en plaatwerk

N

Assemblage mechanisch

N

Aansluiten elektrisch

N

Preventief onderhoud aan machine lijnen

N

Storingen

N

Revisies

Ervaring

Welietech bestaat uit een flexibel team die graag werkt aan projecten met nieuwe uitdagingen op het gebied van engineering, metaalbewerking en machinebouw. Bekijk al onze referenties om projecten te zien waar wij aan gewerkt hebben.