Engineering

Wilt u een nieuwe machine ontwikkelen of moet er een aanpassing worden gemaakt aan een constructie? Wij ontwerpen geheel naar uw wens uw product of machine.

Visualiseren van uw idee of product

Wij ontwerpen geheel naar uw wens uw product of machine. Een 3D-tekening kan daarbij voor een goede beeldvorming zorgen.

Of het nu een geheel nieuw project/ontwerp betreft of een aanpassing.

3d ontwerp met productie-tekeningen 

Wij kunnen voor u een 3D ontwerp inclusief productietekeningen verzorgen. Dit zorgt ervoor dat het idee snel kan worden omgezet in een product. De productietekeningen, inclusief materialen-lijsten kunnen naar wens worden aangepast. 

PROFESSIONELE CAD software 

Wij maken gebruik van Solidworks Cad systeem om een 3D of 2D-model te realiseren. Deze software kan de meest gangbare 3d-bestanden importeren en exporteren.

Ook werkt het systeem flexibel, zodat er achteraf altijd nog aanpassingen kunnen worden gemaakt die worden doorgevoerd op het gehele design.

Ervaring

Welietech bestaat uit een flexibel team die graag werkt aan projecten met nieuwe uitdagingen op het gebied van engineering, metaalbewerking en machinebouw. Bekijk al onze referenties om projecten te zien waar wij aan gewerkt hebben.